بهترین دکتر قلب ایران
بهترین دکتر قلب ایران
بهترین دکتر قلب ایران :بیماریهای مادرزادی قلبی از جمله جدیترین بیماریهایی هستند که نوزادان را تحت تاثیر قرار میدهند. همانطور که اسمش نشان میدهد، بیماری قلبی مادرزادی در هنگام تولد آغاز میشود.تکامل و رشد سیستم قلب و عروق در دوران جنینی صورت می گیرد. اگر عواملی در دوران جنین بر روند تشکیل و تکامل قلب اثر منفی بگذارد، احتمالا نوزاد از ابتدای تولد علایم بیماری مادرزادی قلب را نشان خواهد داد.
به گفته بهترین دکتر قلب ایران : هر کسی ممکن است کودکی مبتلا به بیماری قلبی مادرزادی داشته باشد. از هر ۱۰۰۰ کودکی که متولد میشوند، حداقل ۸ مورد مبتلا به نوعی از بیماریهای قلبی مادرزادی هستند و در اغلب آنها بیماری از نوع خفیف و بی خطر است. اگر شما یا هر یک از اعضای خانواده شما، کودکی مبتلا به به بیماری قلبی دارید، خطر داشتن مجدد فرزندی با بیماری قلبی ارثی در مورد شما بیشتر است. جهت پیشگیری، علتها و علائم بیماریهای قلبی ارثی- مادرزادی و توصیههای مراقبتی را فرابگیرید.
دلایل بروز بیماریهای قلبی مادرزادی
**علتهای ناشناخته :
علت اصلی اغلب بیماریهای قلبی مادرزادی به طور دقیق شناخته نشده است. اگرچه علت بروز این بیماریها را به طور عمده عوامل ژنتیکی میدانند، اما تاکنون فقط چند ژن معدود که با بروز بیماریهای قلبی مادرزادی ارتباط داشته باشند، شناسایی شدهاند. بنابراین این احتمال وجود دارد که بیماریهای مادرزادی قلب ناشی از مجموعهای از عوامل ژنتیکی و محیطی باشند. شانس وقوع مجدد یک بیماری قلبی در یک خانواده معمولاً حدود ۲ تا ۱۵ درصد است. میزان دقیق این احتمال به نوع بیماری قلبی و اینکه چه فرد دیگری در خانواده به این بیماری مبتلا باشد، بستگی دارد.
**عوامل محیطی :
بیماریهای قلبی ممکن است به دلیل یک عامل محیطی مانند ابتلا به یک عفونت یا مصرف یک دارو باشد که مادر در زمان بارداری در معرض آن قرار گرفته است. در این صورت احتمال ابتلاء فرزند به بیماری قلبی، بالاتر از میانگین احتمال در مورد افراد معمولی نخواهد بود.
**ژنهای تکی :
به ندرت امکان دارد که بیماریهای قلبی مادرزادی ناشی از تغییر یا جهش در یک ژن باشد. هنگامی که بیماری قلبی به دلیل تغییر در یک ژن باشد، غالباً بیش از یک فرد در خانواده به این بیماری مبتلا خواهد بود. احتمال آنکه فرد دیگری در یک خانواده نیز به بیماری قلبی مادرزادی مبتلا شود، میتواند ۵۰ درصد باشد.
**نشانگان ژنتیکی :
به گفته بهترین دکتر قلب ایران برخی از افراد مبتلا به بیماریهای قلبی مادرزادی ممکن است شرایط ژنتیکی خاصی داشته باشند که موجب بروز مشکلات دیگری برای سلامتی آنها نیز بشود. حتی ممکن است خود این افراد ندانند که چنین مشکلاتی را نیز دارند. همچنین تا ۵۰ درصد احتمال دارد که فرزند این افراد هم مبتلا به همین عوارض و مشکلات باشد. شدت این بیماریها هم میتواند بسیار متنوع باشد. به طوری که شدت آن در فرزندان ممکن است کمتر یا بیشتر از والدین باشد.
علایم بیماری مادرزادی قلب
به پیشنهاد بهترین دکتر قلب ایران به مادران گرامی توصیه می کنیم که در بیمارستان ها و مراکز درمانی وضع حمل کنند بدین دلیل که طی روزهای اولیه بعد از تولد نوزاد، معاینات و بررسی پزشکی از جمله قلب و تنفس انجام می شود فلذا اطمینان خاطر بیشتری از سلامت نوزادتان خواهید داشت.خانواده ها بهتر است آگاه باشید که لازم است فرزندتان از نظر سلامت قلب بررسی گردد اگر علایمی از قیبل موارد زیر را داشته باشد.
**رنگ مایل به آبی پوست. این رنگ در لبها، ناخنها و زبان بسیار رایج است.
**عدم توانایی در تغذیه مناسب و اشتهای ضعیف.
**مشکلات تنفسی و افزایش مزمن تعداد تنفس.
**عرق کردن مداوم، به خصوص هنگام غذا خوردن.
**خوابآلودگی و فقدان انرژی.
**ضربان قلب ضعیف یا سریع.
شناسایی ناهنجاریهای مادرزادی قلبی در دوران بارداری
بهترین دکتر قلب ایران میتواند به طور خاص، به دنبال نقصهای مادرزادی در جنین باشد مثلا با انجام سونوگرافیهای مختلف در طول دوران بارداری به این نتیجه میتواند برسد. سونوگرافی منظم به تشخیص به موقع آن کمک خواهند کرد. اگر یک نقص قلبی مشکوک باشد، پزشک آزمایشهای بیشتری انجام خواهد داد.
ولی اگر انتظار یک تشخیص دقیق را دارید، این مورد فقط بعد از تولد نوزاد، با استفاده از ابزارهای تشخیصی دقیق امکانپذیر است. با این وجود، تشخیص بیماری در دوران بارداری به والدین این امکان را میدهد که بعد از تولد نوزاد، خودشان را برای درمان آماده کنند
مراقبتهای دوران بارداری جهت پیشگیری از بیماریهای قلبی مادرزادی
به دلیل آنکه علت اصلی اغلب بیماریهای قلبی مادرزادی به طور دقیق شناخته نشده است، بنابراین جلوگیری از بروز این بیماریها هم به سادگی امکان پذیر نیست. با این وجود، اقدامات مراقبتی متعددی وجود دارد که با رعایت آنها میتوان خطر کلی ابتلاء به نقایص مادرزادی از جمله بیماریهای قلبی در کودک را کاهش داد. برخی از این اقدامات عبارت است از:
**زدن واکس سرخچه. عفونت سرخجه در زمان بارداری میتواند منجر به بروز بیماریهای قلبی در نوزاد شود. بنابراین قبل از باردار شدن حتماً واکسن سرخجه را دریافت کنید.
**بیماریهای مزمن را کنترل کنید. اگر مبتلا به دیابت هستید، نگه داشتن قند خون در حد مناسب و مراقبت مداوم از آن میتواند خطر بیماریهای قلبی در کودک را کاهش دهد. همچنین اگر به بیماریهای مزمن دیگری مانند صرع مبتلا هستید و نیاز به مصرف دارو دارید، با پزشک خود در مورد خطرات و فواید مصرف این داروها مشورت کنید.
**از مواد آسیب زا دوری کنید. در زمان بارداری از نقاشی ساختمان یا شستشو با استفاده از مواد شویندهای که بوی شدید دارند، خودداری کنید. همچنین از مصرف داروها، مواد گیاهی و مکملهای غذایی بدون مشورت با پزشک خود جداً خودداری کنید. در طول مدت بارداری سیگار نکشید و الکل مصرف نکنید.
**مولتی ویتامین و اسید فولیک بخورید. تحقیقات نشان داده است که مصرف روزانه ۴۰۰ میکروگرم اسید فولیک باعث کاهش احتمال ناهنجاریهای مادرزادی در مغز و نخاع کودک و همچنین کاهش خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی مادرزادی میشود.
بهترین جراح قلب ایران کیست برای جراحی بیماری قلبی مادرزادی
اگر شرایط بحرانی باشد، خانواده بهتر است به دنبال بهترین جراح قلب ایران بگرددند تا جراحی قلب باز مورد نیازی کودکشان را انجام دهد در این روش تهاجمی و استادانه است. در بیشتر موارد، کودک برای چند هفته پس از جراحی باید تحت مراقبتهای ویژه قرار گیرد. جراحی به عنوان آخرین راه توسط جراح در زمانی که کار دیگری به نظر میرسد، مورد استفاده قرار میگیرد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.